News Mehedinti

ANUNȚ PUBLIC  privind decizia etapei de încadrare

ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Data: 25-6-2017

STOICOVICI RADOMIR,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”CONSTRUIRE CASĂ DE VACANȚĂ Dp+P+M, amplasat în județul Mehedinți, municipiul Orșova, str. Grațca, nr.34.

Proiectul deciziei de ăncadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinti, str. Baile Romane, nr 3, Drobeta Turnu Severin, 220234, jud. Mehedinți  în zilele de luni - joi, între orele 8,00 – 16,00, vineri între orele 8,00-14,00 și la următoarea adresă de internet www.apmmh. Apm.ro.

Publicul interest poate ănainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare până în termen de 5 zile de la data afișării prezentului anunț.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus