News Mehedinti

ANUNȚ PUBLIC  privind decizia etapei de încadrare

ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Data: 8-6-2017

PRIMARIA MUNICIPIULUI ORSOVA,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”REABILITARE STRADA BANATULUI ȘI STRADA DEAALUL MOȘULUI, INCLUSIV REȚEA APĂ, amplasat în județul Mehedinți, municipiul Orșova, str. Banatului și str. Dealul Moșului.

    Proiectul deciziei de ăncadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinti, str. Baile Romane, nr 3, Drobeta Turnu Severin, 220234, jud. Mehedinți  în zilele de luni - joi, între orele 8,00 – 16,00, vineri între orele 8,00-14,00 și la următoarea adresă de internet www.apmmh. Apm.ro.

   Publicul interest poate ănainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare până în termen de 5 zile de la data afișării prezentului anunț.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus