News Mehedinti

ANUNȚ PUBLIC

Data: 26-6-2020

GAZDA ȘTEFAN, titular al proiectului ,,Apărare de mal, sistematizare și împrejmuire,, propus a fi amplasat în intravilanul comunei Eșelnița, str. Mraconia, nr. FN, nr cadastral 52768, județul Mehedinți, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Apărare de pal, sistematizare și împrejmuire,, situat în intravilanul comunei Eșelnița, strada Mraconia, Nr. FN, județul Mehedinți.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane nr. 3, în zilele de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00 și la următoarea adresă de internet www.apmmh.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus