News Mehedinti

Anunțuri


NEWS MEHEDINTI publica ANUNTURILE DE MICA PUBLICITATE GRATUIT.

Ai ceva de vanzare, sau vrei sa cumperi un lucru, iti doresti sa te angajezi sau pur si simplu cauti vreo oferta, rubrica de MICA PUBLICITATE iti sta la dispozitie. Pentru aparitii te rugam sa ne contactezi la adresa redactia@news-mehedinti.ro.

 • INFORMARE

  INFORMARE Această informare este efectuată de Ianculovici Valentin cu domiciliul în comuna Svinița, cod poștal 227440, județul Mehedinți, ce intenționează să solicite la Administrația Bazinală de Apă Banat, aviz de amplasament/aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea proiectului Construire Casă de Vacanță P+1E+M și &ic..

  Data:19-7-2019Citeste mai mult »
 • INFORMARE

  Aceasta informare este efectuata de Ianculovici Valentin cu domiciliul in comuna Svinita, cod postal 227440, judetul  Mehedinti, ce intentioneaza sa solicite la Administratia Bazinala de Apa Banat, aviz de amplasament/aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea proiectului Construire Casa de vcanta P+1E+M si imprejmuire”,in com. Svini..

  Data:12-7-2019Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE

  ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE

  ..

  Data:28-5-2019Citeste mai mult »
 • Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

  GOGOASE MARIAN  anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „ CONSTRUIRE PENSIUNE P+2E,CORP CAZARE PERSONAL P+E, PISCINA EXTERIOARA, FOSA SEPTICA,PARCARE SI IMPREJMUIRE”, propus a fi amplasat in judetul  Mehedinti,comuna Eselnita. Informatiile privind proiectul propu..

  Data:7-5-2019Citeste mai mult »
 • PIERDUT CERTIFICAT

    Voinea Mihai Marian administrator firma SC CADTOU SRL declar pierdut CERTIFICAT ÎNREGISTRARE NR. 34815327 /31.07.2018 ȘI CERTIFICAT CONSTATATOR nr. 13757 din 30.07.2018  ..

  Data:2-5-2019Citeste mai mult »
 • CERTIFICAT INREGISTRARE

  PIERDUT CERTIFICAT INREGISTRARE

  PIERDUT CERTIFICAT INREGISTRARE SI CERTIFICAT CONSTATATOR..

  Data:12-4-2019Citeste mai mult »
 • URGENT! Caut Bona in Orsova!

  URGENT! Caut Bona in Orsova!

  URGENT! Caut bonă în Orşova. Mai multe detalii la telefon: 0768477401 (Raluca)...

  Data:5-3-2019Citeste mai mult »
 • Angajam Dispecer / Expeditor internațional de marfă pentru sediul din Drobeta Turnu Severin

  Angajam Dispecer / Expeditor internațional de marfă pentru sediul din Drobeta Turnu Severin

  Volsped angajează Dispecer / Expeditor internațional de marfă pentru sediul din Drobeta Turnu Severin Posturi disponibile: 2 (1 junior și 1 senior) Candidatul ideal: - Studii superioare finalizate - Experiență de minim 2 ani în piața transporturilor rutiere interne și internaționale - poate reprezenta un avantaj dar nu este ..

  Data:27-2-2019Citeste mai mult »
 • Anunț public privind decizia etapei de încadrare

  HODOROG CĂTĂLIN GABRIEL, titular al proiectului”CONSTRUIRE ANEXĂ AGRICOLĂ, ÎMPREJMUIRE ȘI APĂRARE MAL” anunță publicul interest asupra luării decizieietapei de încadrare de către Agenți apentru Protecția Mediului Mehedinți, încadrulprocedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul&rdquo..

  Data:30-1-2019Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC

  Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu HODOROG CATALIN GABRIEL..

  Data:13-12-2018Citeste mai mult »
 • ANGAJARE

  SC MANIFATTURA RO.SE SRL Angajeaza pentru punctul de lucru din Giroc, judetul Timis :– Confectioner imbracaminte – Personal necalificat in confectii textile– Personal calificat in croit  Cerinte: cunostinte in domeniul industriei usoare, seriozitate si spirit de echipa . Salariu atractiv (1600 lei-1800 lei..

  Data:13-11-2018Citeste mai mult »
 • ANUNŢ PUBLIC

  Anunt public privind decizia etapei de incadrare COSTESCU ADRIAN-VALENTIN, titular al proiectului „construire casă de vacanță D+P + 1E, împrejmuire, fosă septică, puț forat, piscină”, anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti, in cadrul procedu..

  Data:8-11-2018Citeste mai mult »
 • Angajam soferi C+E

  Angajam soferi C+E, cu sau fara experienta, pentru comunitate. Detalii la telefon 0787330680..

  Data:1-10-2018Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITARII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

  COSTESCU ADRIAN-VALENTIN anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul construire casa de vacanta D+P+1E, imprejmuire, fosa septica, put forat, piscina, amplasat in comuna Eselnita, strada Dunarii nr. 1038A, Judetul Mehedinti. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediu..

  Data:11-9-2018Citeste mai mult »
 • De vânzare

  Gospodărie țărănească la 18 km de Drobeta Turnu Severin; Intravilan 1 ha ( Casă cu 5 camere, Bucătărie de vară, Adaposturi pentru animale si păsări, Pătul cereale, Viță de vie, Livadă pruni, Padure salcâm, Pășune); Extravilan (10 ha - compact, Livadă cireși, Pădure stejar, Teren agricol).  Tel. contact: 0766 54..

  Data:10-9-2018Citeste mai mult »
 • ANGAJEZ PERSONAL CASA DE PARIURI

  SC VITMESSTIL.GAMES SRL (FORTUNA) CU PUNCT DE LUCRU IN ORȘOVA ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU CASA DE PARIURI SI JOCURI DE NOROC, RELATII LA TELEFON: 0732485465; 0787863837.  ..

  Data:10-9-2018Citeste mai mult »
 • Servicii de curăţat geamuri locuinţe - ORŞOVA

  Când vine vorba de spălarea geamurilor, ,,Cleaning Windows,, din Orşova vă oferă servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Pentru detali..

  Data:10-8-2018Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE NEAMTU ELISABETA ..

  Data:25-7-2018Citeste mai mult »
 • ANGAJARI ORSOVA

  ANGAJARI ORSOVA

  SC SELPREST SRL din ORŞOVA angajează electrician, instalator şi fierar-betonist. Salariu şi bonusuri atractive. Informaţii suplimentare se pot obţine la numarul de telefon: 0720047145...

  Data:11-7-2018Citeste mai mult »
 • Anunt public privind decizia etapei de incadrare

  SC NC REZIDANCE SRL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Constructie usoara provizorie (izopan, fier, sticla) – restaurant (CAEN 5610) cu servirea mesei pentru clienti&rd..

  Data:7-6-2018Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC

  ANUNT PULBIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITARII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU SC NC REZIDENCE SRL..

  Data:29-5-2018Citeste mai mult »
 • ANGAJARI ORSOVA

  ANGAJARI ORSOVA

  S.C. VITMESSTIL GAMES SRL(FORTUNA), PUNCT DE LUCRU IN ORSOVA, ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU CASA DE PARIURI SI JOCURI DE NOROC, RELATII LA TELEFON:: 0787863837. ..

  Data:21-5-2018Citeste mai mult »
 • Anunt public privind decizia etapei de incadrare

  Anunt public privind decizia etapei de incadrare

  CUZMANOVICI SAULICA-VASILE şi CUZMANOVICI MARIA, titulari al proiectului „construire anexă-foişor, împrejmuire şi zid de sprijin”, anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect ..

  Data:21-5-2018Citeste mai mult »
 • Pierdut carnet ambarcatiuni

  Pierdut carnet ambarcatiuni

  Pierdut carnet ambarcaţiune pe numele Fulga Nicuşor şi Fulga Cristian din Eşelniţa. Dacă cineva îl gaseşte este rugat să sune la numărul de telefon: 0722.230.789..

  Data:20-4-2018Citeste mai mult »
 • ANUNŢ ÎNCADRARE

  ANUNŢ ÎNCADRARE

  ANUNŢ ÎNCADRARE ACORD..

  Data:31-3-2018Citeste mai mult »
 • INFORMARE

  INFORMARE

  INFORMARE..

  Data:28-3-2018Citeste mai mult »
 • SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA JUDEŢUL MEHEDINŢI ANUNŢ

  SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA JUDEŢUL MEHEDINŢI ANUNŢ

  Având in vedere prevederile OMS 284/2007, cu modificările si completările ulterioare, Spitalul municipal Orsova Județul Mehedinți organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de director medical: condiții de participare: a)sunt absolvenți  de învățământ universitar de lunga durată cu diploma de licența sau..

  Data:23-3-2018Citeste mai mult »
 • Seaway International recruteaza candidati pentru functia: Tubulator naval - constructii noi in santiere navale din Olanda

  Se caută personal în şantiere navale din OLANDA / VEZI despre ce este vorba!

  Seaway International recruteaza candidati pentru functia: Tubulator naval - constructii noi in santiere navale din Olanda NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE DE LA CANDIDATI Cerinte:-Cunoastere plan-Experienta in domeniul constructiilor navale (atat confectie, cat si montaj)-Abilitatea de a lucra în echipă/individual-Permisul de conducere B c..

  Data:21-3-2018Citeste mai mult »
 • INFORMARE

  INFORMARE

  INFORMARE..

  Data:21-3-2018Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC

  Anunţ public privind eliberarea certificatului de mediu..

  Data:21-3-2018Citeste mai mult »
 •  ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU (TITULARUL PROIECTULUI)

  ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU (TITULARUL PROIECTULUI)

             COMUNA STANGACEAUA anunţă publicul interesat asupra  depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Intrare în legalitate pentru lucrările de extindere alimentare cu apă în sat Breznicioara şi extindere capacitate înmagazinare cu un r..

  Data:6-3-2018Citeste mai mult »
 • ANUNŢ DECES

  ANUNŢ DECES

             Cu profundă tristeţe şi durere în suflete, anunţăm încetarea din viaţă a scumpului nostru unchi: LOLEA SABIN, în vârstă de 68 de ani.            Toţi cei care vor să-şi ia rămas bun de la el, o pot face..

  Data:3-3-2018Citeste mai mult »
 • ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

  ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

  CERNEA FLOREA titular al proiectului SISTEMATIZARE VERTICALĂ, CONSOLIDARE MAL, ÎMPREJMUIRE, PONTON PLUTITOR, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, în cadul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat..

  Data:26-2-2018Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC privind emiterea acordului de mediu..

  Data:15-1-2018Citeste mai mult »
 • ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC

  ANUNT PUBLIC ..

  Data:18-12-2017Citeste mai mult »