News Mehedinti

VIDEO! Toaleta publică din ORŞOVA a ajuns un adevărat focar de INFECŢIE, iar PRIMARUL MARIUS STOICA îi îndeamnă pe turişti să folosească acest WC!

VIDEO! Toaleta publică din ORŞOVA a ajuns un adevărat focar de INFECŢIE, iar PRIMARUL MARIUS STOICA îi îndeamnă pe turişti să folosească acest WC!

Data: 5-7-2018

Primarul Orşovei, Marius Stoica, nu vede realitatea, atâta timp cât susţine că turiştii ar trebui îndrumaţi să folosească toaleta publică din oraş. Mai mult decât atât, edilul orşovean a venit cu o idee genială de a monta un indicator pe faleză care să indice locul WC-ului public

Domnule primar, unde trimiteţi dumneavoastră turiştii????? VIDEO!!!

Nu de puţine ori a fost semnalat faptul că pe raza municipiului Orşova există o singură toaletă publică, care nu poate fi folosită, fiind pur şi simplu infectă. Au existat intenţii din partea foştilor primari de a reabilita sau cel puţin curăţa aceasta toaletă, lucrurile păreau la un moment dat că intră pe un făgaş normal, însă astăzi situaţia este aceeaşi: mizerie, microbi, gunoi, infecţie şi lista poate continua. Cu alte cuvinte, toaleta publică de pe raza oraşului nu poate fi folosită, cu atât mai mult de către turiştii care vin în numar tot mai mare, de la un an la altul, să viziteze Orşova.

În acelaşi context, preşedinta PNL Orşova, doamna Camelia Ianculovici, a depus de mai bine de o lună de zile, o adresă prin care solicită achiziţionarea sau închirierea a două WC-uri publice ecologice, care să fie amplasate în zonele aglomerate cu turişti, zonele de îmbarcare pe navele de pasageri.

,,Nu am primit nici un răspuns la solicitarea noastră. Aşa cum am menţionat şi în adresă, a început sezonul estival şi numărul de turişti este într-o continuă creştere, iar toaleta publică nu este dată în folosinţă. Am cerut să se monteze două WC-uri în zonele aglomerate cu turişti, pentru că au existat foarte multe reclamaţii în acest sens. Turiştii care ajung în zonă nu au o toaletă publică funcţională!,, a subliniat doamna Camelia Ianculovici, consilier local şi preşedinte PNL Orşova.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus