News Mehedinti

  Viceprimarul ORŞOVEI, Aurelian Truşcă, SURPRINS ieşind din sediul POLIŢIEI / Acesta se pare că a fost chemat la audieri în dosarul în care este vizat PRIMARUL STOICA care ar fi FORŢAT consilierii să VOTEZE după bunul său plac!

Viceprimarul ORÅžOVEI, Aurelian TruÅŸcă, SURPRINS ieÅŸind din sediul POLIÅ¢IEI / Acesta se pare că a fost chemat la audieri în dosarul în care este vizat PRIMARUL STOICA care ar fi FORÅ¢AT consilierii să VOTEZE după bunul său plac!

Data: 6-3-2018

Abuzurile săvârÅŸite de primarul Marius Stoica dau de lucru poliÅ£iÅŸtilor orÅŸoveni. Rând pe rând, la sediul poliÅ£iei din OrÅŸova, ajung zi de zi, reprezentanÅ£ii administraÅ£iei publice locale ÅŸi consilierii locali, într-un dosar în care edilul Stoica este acuzat că i-ar fi forÅ£at pe consilieri să voteze anumite proiecte de hotărâre după bunul său plac, însemnând chiar buletinele de vot.

Astăzi a venit rândul viceprimarului Aurelian TruÅŸcă, care a fost surprins ieÅŸind din sediul PoliÅ£iei municipiului OrÅŸova. Întrebat de ce a fost chemat, viceprimarul nu a răspuns nimic. S-a urcat în maÅŸina personală ÅŸi a plecat.

Se pare că TruÅŸcă a petrecut în sediul poliÅ£iei mai bine de două ore. Potrivit unor surse, audierile stau la baza aceluiaÅŸi dosar în care au fost chemaÅ£i zilele trecute ÅŸi trei dintre consilierii locali.

Reamintim că primarul Marius Stoica este acuzat că a încercat să se impună ÅŸi în faÅ£a consilierilor locali, forÅ£ându-i pe aceÅŸtia să voteze într-o ÅŸedinţă CL, aÅŸa cum dânsul doreÅŸte. Plângerea înregistrată la parchet are la bază ÅŸi înregistrări video, dar ÅŸi mărturii ale consilierilor locali orÅŸoveni despre acest abuz al primarului Marius Stoica.

AlÅ£i trei consilieri locali din ORÅžOVA au fost chemaÅ£i pentru audieri la Parchet într-un dosar ce îl vizează pe primarul MARIUS STOICA