News Mehedinti

  Veste bună pentru locatarii cartierului Schela din Drobeta Turnu Severin: s-a APROBAT FINANŢAREA pentru reabilitarea drumurilor Schela Cladovei şi Dudaşul Schelei

Veste bună pentru locatarii cartierului Schela din Drobeta Turnu Severin: s-a APROBAT FINANŢAREA pentru reabilitarea drumurilor Schela Cladovei şi Dudaşul Schelei

Data: 30-1-2019

Severinenii primesc o veste bună din partea Primăriei. Proiectul iniţiat de către primarul municipiului, Marius Screciu, cu privire la reabilitarea drumurilor Schela Cladovei şi Dudaşul Schelei, a primit aprobarea finanţării de la bugetul local, în şedinţa de Consiliu Local organizată astăzi, 30 ianuarie 2019.

Aşadar, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea finanţării de la bugetul local pentru obiectivul de investiţii ,,Reabilitare drumuri Schela Cladovei şi Dudaşul Schelei, municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi,,, conform devizului general actualizat în urma încheierii contractelor de servicii şi de execuţie lucrări.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus