News Mehedinti

Turist salvat de pompieri dintr-o râpă, în zona Mânăstirii Sfânta Ana Orşova

Turist salvat de pompieri dintr-o râpă, în zona Mânăstirii Sfânta Ana Orşova

Data: 29-6-2016

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Timişoara a fost la un pas de moarte, după ce a căzut într-o râpă din zona Mănăstirii Sfânta Ana din Orşova. Bărbatul a încercat să scurteze drumul, s-a aventurat pe un traseu nemarcat, punându-şi astfel viaţa în pericol.

Şi-a dat seama că nu poate ieşi singur din râpă şi a sunat la 112 după ajutor. Pompierii au intervenit la timp, l-au scos pe turist din râpă, iar acum acesta este în afara oricărui pericol. La faţa locului a intervenit un echipaj format din 2 ofiţeri şi 6 subofiţeri de la Detaşamentul de Pompieri din Orşova, pentru salvarea turistului.

Turistul este la Spitalul din Orşova pentru îngrijiri medicale, suferind mai multe răni. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus