News Mehedinti

Trei voluntari ISU Mehedinţi au participat la un proiect de constructie a opt case in judetul Constanta

Trei voluntari ISU Mehedinţi au participat la un proiect de constructie a opt case in judetul Constanta

Data: 9-10-2018

Trei voluntari ISU Mehedinţi au participat la un proiect în cadrul Fundaţiei pentru SMURD, la un proiect de construcţie accelerată denumit “Big Build 2018”, organizat de Habitat for Humanity România, în perioada 1 - 5 octombrie 2018, în comuna Cumpăna din judeţul Constanţa, în cadrul căruia au fost construite opt case.

Ghidaţi  de dorinţa de a ajuta, Bordea Iulian, Jianu Alexandru Ştefan şi Curea Ionuţ s-au alăturat altor 237 de voluntari, împreună canalizându-şi energia pentru a îndeplini un vis, prin oferirea unui nou început, într-un cămin denumit “acasă”. Timp de trei zile, voluntarii noştri s-au implicat activ şi au reuşit  să aducă zâmbetul pe chipul a opt familii, pentru care cuvântul “acasă”  s-a concretizat într-un spaţiu al lor - o construcţie numită casă.

La Cumpăna, voluntarii au trăit una din cele mai frumoase stări de mulţumire sufletească… sentimentul datoriei îndeplinite, realizând că au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a ajuta, iar eforturile muncii lor vor dăinui peste timp.

Ii apreciem pentru munca depusă şi implicarea de care dau dovadă, de fiecare dată, şi le mulţumim că au ales să se alăture marii familii a salvatorilor mehedinţeni.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus