News Mehedinti

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Data: 17-9-2018

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au descoperit peste 1.000 pachete cu țigări de contrabandă în urma unor percheziții domiciliare.

Ţigările, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, urmau să fie comercializate ilegal în municipiul Drobeta Turnu Severin de un tânăr de 18 ani căruia poliţiştii de frontieră îi întocmiseră o altă lucrare penală la sfârşitul lunii august pentru contrabandă.

În ziua de 16.09.2018, ora 08.45  poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere - Sectorul Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Tr. Severin și cu sprijinul unui criminalist din cadrul Compartimentului de Criminalistică și Expertiză a Documentelor al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au organizat și desfășurat percheziții domiciliare în baza unor informații deținute despre o persoană suspectată că se ocupă cu traficul de produse accizabile.

Astfel, într-una din locaţii, a fost depistat numitul T.M. în vârstă de 18 ani, care depozitase cantitatea de 1.060 de pachete cu ţigări diferite mărci, fără marcaje fiscale. Tânărul se pregătea să ridice o parte din țigări, acesta declarând că intenţiona să le comercializeze ulterior pe piaţa neagră de desfacere din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Menţionăm că tânărul a fost depistat şi în luna august de lucrătorii noştri comercializând ţigări de contrabandă într-o piaţă din municipiul Drobeta Turnu Severin, fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Ţigările descoperite în urma percheziţiilor, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei, au fost confiscate, numitul T.M. a fost reținut pentru o durată de 24 ore, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus