News Mehedinti

Splaiul Mihai Viteazu din SEVERIN a fost complet reabilitat pe fonduri guvernamentale

Splaiul Mihai Viteazu din SEVERIN a fost complet reabilitat pe fonduri guvernamentale

Data: 20-8-2018

Lucrările de reabilitare a Splaiului Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin s-au finalizat, iar tronsonul de drum a fost recepționat. Lucrarea a fost realizata din fonduri guvernamentale.

”Lucrările de reabilitare și modernizare a Splaiului Mihai Viteazu au fost finalizate. S-a turnat covor asfaltic pe un tronson de 4,5 kilometri, au fost refăcute trotuarele, s-au realizat marcajele rutiere și s-a introdus conducta de gaze naturale. Lucrările s-au executat pe fonduri guvernamentale atrase pe Programul Național de Dezvoltare Locală etapa I. Au fost în același timp extinse și modernizate toate trotuarele, astfel încât de câștigat au și șoferii, dar și pietonii”  a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În cei doi ani de la preluarea mandatului de primar, Marius Screciu a reușit să puncteze asfaltarea a două sectoare de drum- cheie din oraș, căci, pe lângă bulevardul Splai Mihai Viteazu, au fost finalizate și lucrările de asfaltare a bulevardului Porțile de Fier care duce către una dintre cele mai importante zone industriale din oraș. Urmează acum finalizarea lucrărilor de asfaltare a bulevardului Tudor Vladimirescu, cea mai importantă arteră din oraș. Aici s-a turnat deja covor asfaltic de la intersecția cu Calea Timișoarei și până la intersecția cu strada Cicero.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus