News Mehedinti

 Spitalul Municipal Orşova a primit o DONAŢIE din partea Clubului Rotary Germania, constând în mobilier, aparatură şi lenjerii

Spitalul Municipal Orşova a primit o DONAŢIE din partea Clubului Rotary Germania, constând în mobilier, aparatură şi lenjerii

Data: 11-5-2018

Mobilier, aparatură şi lenjerii, toate pentru confortul pacienţilor din cadrul Spitalului Municipal Orşova, de aşa ceva a beneficiat unitatea medicală din oraş, în urma unei donaţii făcute de reprezentanţii "ROTARY CLUB LIMBURG" din Germania.

Doi reprezentanţi ai clubului au ajuns la Orşova cu un TIR şi au descărcat donaţia în curtea spitalului. Ac'iunea a fost posibiliă cu ajutorul şi implicarea managerului Adrian Cican împreună cu alte cadre medicale din spital.

,,Mulțumim "ROTARY CLUB LIMBURG" Germania, domnului Egon Burger și domnului Erich pentru donația efectuată Spitalului Municipal Orșova !!!Oameni cu un suflet mare și care nu au promis nimic acum un an de zile, dar faptele demonstrează că se poate și altfel. Mobilier, aparatură și lenjerii sunt ceea ce au donat spitalului. Este prima colaborare cu un club Rotary din Germania care sigur va continua. Împreună cu dr. Vădăstreanu și partenerii din Danemarca, am lărgit aria clubului de susținere a Spitalului Municipal Orșova cu prieteni și parteneri din Germania. Cei mai mulțumiți o să fie pacienții cărora li se mărește confortul în cadrul spitalului și nu în ultimul rând calitatea serviciilor medicale,, a declarat managerul Spitalului din Orşova, domnul Adrian Cican.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus