News Mehedinti

Şi-a DENUNŢAT fiul la POLIŢIE / O femeie din SEVERIN  a sunat la 112 pentru a anunţa că băiatul ei conduce BEAT şi FĂRĂ PERMIS

Şi-a DENUNŢAT fiul la POLIŢIE / O femeie din SEVERIN a sunat la 112 pentru a anunţa că băiatul ei conduce BEAT şi FĂRĂ PERMIS

Data: 29-8-2017

PoliÈ›ia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112 de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 56 de ani, din Drobeta Turnu Severin cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 31 de ani din aceeaÅŸi localitate, conduce pe raza municipiului un autoturism, fără a poseda permis de conducere, aflându-se, totodată, sub influenÈ›a băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, în data de 28.08.2017, în jurul orei 15:00, poliÅ£iÅŸtii Biroului Ordine Publică, împreună cu poliÅ£iÅŸtii Biroului InvestigaÈ›ii Criminale au depistat persoana indicată în sesizare în timp ce conducea pe Aleea Trandafirilor din municipiu un autoturism, având permisul de conducere anulat.

Totodată, persoana în cauză, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât È™i recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, refuzul de la prelevarea de mostre biologice de sânge.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus