News Mehedinti

 Şeful domeniul public din cadrul PRIMĂRIEI ORŞOVA, DREPT LA REPLICĂ în urma unor acuzaţii pe care primarul MARIUS STOICA i le-a adus în cadrul unei EMISIUNI TV

Şeful domeniul public din cadrul PRIMĂRIEI ORŞOVA, DREPT LA REPLICĂ în urma unor acuzaţii pe care primarul MARIUS STOICA i le-a adus în cadrul unei EMISIUNI TV

Data: 8-3-2018

În urma unei emsiuni TV, difuzată aseară de un post local de televiziune, unde primarul orşovean Marius Stoica a fost invitat, acesta din urmă a adus mai multe acuzaţii unor angajaţi din cadrul Primăriei municipiului Orşova, printre care şi domnului Popa Ioan Petre, şef serviciu la domeniul public.

Pentru a lămuri situaţia creată, domnul Popa Ioan Petre, a transmis prin intermediul redacţiei News Mehedinţi un drept la replică pe care vi-l relatăm mai jos:

,,Domnule primar Stoica Marius
Bunul simț m-a făcut să consider că nu este indicat și oportun să intervin de fiecare dată să raspund gravelor și neadevăratelor acuze pe care mi le-ați adus în spatiul public (facebook și pe postul tv Tele 2).
Doresc acum să intervin pentru a nu lăsa impresia că lucrurile stau așa cum le-ați prezentat, și să atrag atenția că totul este doar o făcătură de joasă speță, prin care doriți să îi eliminați pe cei care vă sunt incomozi.
Înainte de a deveni funcționar public am activat aproape 3 mandate ca și consilier local unde consider că mi-am făcut datoria așa cum trebuie. 
În cei 12 ani de când îndeplinesc calitatea de funcționar public, am avut posibilitatea să colaborez cu oameni ca : I.Vesa, C.Negulescu, C.Brăgaru, I.Manea în calitatea dumnealor de Primari sau Viceprimari, Consilieri Locali și nu în ultimul rând colegii de serviciu dar si cetățenii cu care permanent am intrat in contact. Niciodata vreunul dintre cei enumerați nu au considerat că a existat momente în care eu să nu îmi fac datoria conform pretențiilor dumnealor, a regulamentelor și al statulului funcționarului public pentru care să fiu sanctionat. 
Pot spune că așa s-a intamplat și acum pe mandatul dumneavoastră pînă la un momen dat. Acesta a coincis cu momentul când ați solicitat fie verbal sau scris să întreprindem unele acțiuni considerate de noi ilegale. Atât eu cât și alți colegi v-am spus că facem orice solicitați cu condiția să nu ne abatem de la cadrul legal, lucru pe care vi l-am adus la cunoștință și în scris.
Ce a urmat se observă acum.
Statutul meu de funcționar public nu îmi permite să ies în spațiul public să spun tot ceea ce aș avea de spus pentru a demonta toate acuzele aduse, dar cu siguranță în fața instantelor de judecată si a altor instituții ale statului o voi face, cu scopul de a se face lumină, iar cetățeanul să aibă o imagine reală a modului cum sunt prezentate lucrurile.
În calitatea de funcționar public de execuție cât și în cea de șef serviciu(perioadă mai scurtă adevărat ) nu am dorit decât să îmi fac ireproșabil datoria față de cetățeni și oraș cu respectarea întocmai a statutului și a legislației ce se adresează functionarilor publici,,

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus