News Mehedinti

 Şedinţă CJ Mehedinţi: consilierii au avut de adoptat o actualizare a proiectului privind ,,Reabilitarea DJ 607B, Bunoaica-Cireşu

Şedinţă CJ Mehedinţi: consilierii au avut de adoptat o actualizare a proiectului privind ,,Reabilitarea DJ 607B, Bunoaica-Cireşu

Data: 10-5-2018

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a convocat ieri, în ședință de îndată consilierii județeni, în sala de ședințe a Palatului Administrativ al județului, având următoarele proiecte pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico - economice, faza SF, a indicatorilor tehnico - economici aferenți, cât și descrierea investiției din Studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Extindere infrastructură educațională - Centrul Școlar de Educație Incluzivă Constantin Pufan”

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației Actualizare „Reabilitare/Modernizare DJ 607 B, sector Bunoaica - Cireșu km 22+507-27+900” și a indicatorilor tehnico - economici pentru proiectul „Îmbunătățirea conectivității de-a lungul Dunării”.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea listei de investiții a județului pentru anul 2018.

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Județean Mehedinți nr. 47/27.04.2018 privind completarea componenței nominale a membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus