News Mehedinti

Vor incepe lucrari de reparatii pe drumurile Orsova-Eselnita si Orsova-Cornea

Se vor efectua lucrari de reparatii pe drumurile Orsova-Eselnita si Orsova-Cornea

Data: 12-9-2018

Zilele trecute a fost semnat contractul subsecvent de lucrări la partea carosabilă, la acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare pentru drumurile administrate de Secția de Drumuri Naționale Orșova.

Lucrările de reparații, desfășurate în cadrul campaniei de pregătire a drumurilor pentru sezonul de iarnă, vor fi executate de firma STRABAG SRL, valoarea contractului fiind de 2.161.635 lei, TVA inclus. Drumurile naționale pe care se vor executa lucrări sunt: 
➡️ DN 57 – Orșova – Eșelnița (km 4+550 – km 9+000)
➡️ DN 67D – în apropiere de orașul Băile Herculane (km 76+830 – km 91+400)
➡️ DN 6 – Orșova – Cornea (km 358+000 – km 406+000). 

Primele echipe ale antreprenorului vor începe lucrările pe DN 57 în cursul săptămânii viitoare. 

Suprafața totală pe care se vor executa reparații pe suprafețe întinse, pe drumurile naționale menționate din județele Caraș-Severin și Mehedinți, este de 42.500 mp. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus