News Mehedinti

 Se joacă cu cuţitele pe masă la vârful politicii mehedinţene!

Se joacă cu cuţitele pe masă la vârful politicii mehedinţene!

Data: 25-7-2018

Lucrurile încep să devină agitate în politica mehedinţeană, iar protagonistul este nimeni altul decât Partidul Social Democrat, actuala putere a judeţului. Se pare că se ascut cuţitele în rândul politicienilor social democraţi iar liniştea din administraţie şi politică, la care spera toată lumea, a devenit doar un vis. Toate aceste lucruri se datorează celor care au ajuns ,,mari,, pe funcţii dar au uitat cine a contribuit la creşterea lor.

De ceva timp, două poluri ce ciocnesc la nivel de PSD Mehedinţi, situaţia devenind serioasă, iar lupta este dată între garda lui Adrian Duicu (fostul preşedinte PSD Mehedinţi) şi garda lui Aladin Georgescu (actualul preşedinte PSD Mehedinţi). Nu se ştie încă cine va ieşi învingător din această ,,bătălie,,! Posibil influenţa şi banii lui Adrian Duicu să distrugă zidul firav al actualului preşedinte Aladin Georgescu. Regretabil pentru Aladin Georgescu este că a ajuns să se sprijine exact în cel mai slab primar din cele 66 de localităţi şi anume Marius Stoica, primarul Orşovei.

Cu mai multe materiale şi detalii vom reveni zilele viitoare! Dezvăluiri despre Paul Stănescu, vicepreşedintele PSD şi coordonator pe regiunea Olteniei, cum a pus ochii pe judeţul Mehedinţi...


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus