News Mehedinti

 Se îngroaşă gluma! Delegaţiile fictive de la Iaşi ale primarului STOICA pun pe jar ANCHETATORII! Aceştia au cerut din Primărie TOATE delegaţiile primarului din anul 2017!

Se îngroaşă gluma! Delegaţiile fictive de la Iaşi ale primarului STOICA pun pe jar ANCHETATORII! Aceştia au cerut din Primărie TOATE delegaţiile primarului din anul 2017!

Data: 4-7-2018

Problema delegaţiilor fictive de la Iaşi, completate în numele primarului Marius Stoica, devine pe zi ce trece tot mai serioasă. Potrivit unor surse apropiate redacţiei News-Mehedinţi, anchetatorii fac cercetări amănunţite şi nu doar pentru delegaţiile de la Iaşi, ci pentru toate delegaţiile primarului orşovean Marius Stoica, din anul 2017.

Se pare că există şi alte suspiciuni cu privire la faptul că unele ordine de deplasare nu ar fi reale. În acest sens, poliţiştii sub stricta colaborare a procurorilor, se pare că ar fi cerut la verificat toate delegaţiile primarului Stoica de pe anul 2017.

Noutatea este însă alta: în dosar ar fi implicată acum şi angajata Primăriei, care se pare că a ştampilat în alb delegaţiile de la Iaşi, iar anchetatorii au solicitat şi delegaţiile de deplasare ale dânsei din anul 2017.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus