News Mehedinti

Reținut și introdus în arest, dupa ce a furat mai multe animale de la o stana din localitatea Drincea

Reținut și introdus în arest, dupa ce a furat mai multe animale de la o stana din localitatea Drincea

Data: 29-8-2018

La data de 27.08.2018, un bărbat de 45 ani, din comuna Punghina, județul Mehedinți, a sesizat faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute i-au sustras 12 porcine și 3 căței pentru întors oile, de la stâna pe care o are amplasată în extravilanul localității Drincea, județul Mehedinți. Prejudiciul este în valoare de 20.000 lei .

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cujmir, iar în urma activităților efectuate cu celeritate au identificat persoanele bănuite de sustragerea animalelor, fiind vorba despre doi tineri de 17 respectiv 22 ani, ambii din comuna Oprișor, județul Mehedinți. Prejudiciul în valoare de aproximativ 20.000 lei a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că suspecții s-au deplasat cu un autoturism, cu numărul de înmatriculare provizoriu, condus de către tânărul de 22 ani, care nu posedă permis de conducere, iar numărul de înmatriculare al autovehiculului este expirat din anul 2017.

Conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar astăzi, 28.08.2018 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Față de tânărul de 17 ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 cu aplic. art. 113 din Codul Penal, iar față de bărbatul de 22 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis, fapte prev. și ped. de art. 228, art. 334, al.1 și art. 335 al.1 cu aplicarea art. 38 și art. 77 din Codul Penal.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus