News Mehedinti

 Primarul SEVERINULUI, Marius Screciu, a decis să înfiinţeze patrule mixte care să acţioneze în zonele aglomerate ale oraşului

Primarul SEVERINULUI, Marius Screciu, a decis să înfiinţeze patrule mixte care să acţioneze în zonele aglomerate ale oraşului

Data: 6-7-2018

Pentru că au existat mai multe sesizări de la cetățeni privind nerespectarea ordinii și liniștii publice după ora 22.00, în mai multe zone din cartierele orașului, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, împreună cu reprezentanți ai poliției județene, jandarmeriei și poliției locale, au decis înființarea de patrule mixte care să acționeze în acest sens și să ia măsurile necesare.

,,De asemenea, am creat posturi fixe în zona de centru și promenada Crișan, având în vedere afluxul mare de cetățeni pe timpul verii. Din această săptămână, am anulat autorizațiile de funcționare ale firmelor care închiriau trotinete și vehicule electrice în zonele pietonale din cauza incidentelor apărute,, a declarat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus