News Mehedinti

Primarul Marius Screciu: „Vom avea patrule mixte de securitate în Severin în perioada estivală”

Primarul Marius Screciu: „Vom avea patrule mixte de securitate în Severin în perioada estivală”

Data: 5-7-2018

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a oraganizat o conferinţă de presă alături de şefii structurilor de ordine publică din judeţ (Poliţia judeţeană, Jandarmerie, Poliţia locală), în cadrul căreia a spus că în perioada estivală se vor forma patrule fixe care să asigure siguranţa turiştilor şi cetăţenilor. Screciu a mai spus că zonele în care aceste patrule fixe vor acţiona preponderent sunt Zona pietonală Crişan şi Zona Centrală, zona din jurul Teatrului şi a Fântânii cinetice.

„Avem în vedere asigurarea cetăţenilor municipiului şi a turiştilor în sezonul estival. Încet, încet vin tot mai mulţi turişti, numărul acestora a crescut simţitor. Pe lângă poliţia locală avem şi sprijinul poliţiei judeţene şi al Jandarmeriei în organizarea de patrule mixte la nivelul municipiului. Zonele cele mai aglomerate sunt Zona pietonală Crişan şi Zona centrală, însă avem sesizări şi de la cetăţeni ai municipiului care se plâng că tineri şi alte categori de cetăţeni stau până târziu în noapte în faţa blocurilor şi perturbă liniştea. Dorim să acţionăm în echipă şi de aceea vom avea patrule mixte de asigurare a securităţii turiştilor şi cetăţenilor la nivelul municipiului în perioada estivală”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin. cafeneauapolitica.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus