News Mehedinti

  Primarii comunelor Eșelnița, Oprișor, Godeanu, Husnicioara și Cujmir au semnat contractele de finanțare pentru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II)

Primarii comunelor Eșelnița, Oprișor, Godeanu, Husnicioara și Cujmir au semnat contractele de finanțare pentru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II)

Data: 3-4-2018

În prezența preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, domnul Aladin Georgescu şi a secretarului de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Alin Chirilă, primarii comunelor Eșelnița, Oprișor, Godeanu, Husnicioara și Cujmir au semnat contractele de finanțare pentru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală ( PNDL II ).

Iată ce investiţii se vor derula în aceste comune: 

Eșelnița: ”Extindere alimentare cu apă – branșamente alimentare cu apă, în comuna Eșelnița, județul Mehedinți”. Valoarea totală a investiției este de 359.136 lei.
Eșelnița: ”Extindere sistem de canalizare – racorduri canalizare în comuna Eșelnița, județul Mehedinți.” Valoarea totală a investiției este de 381.678 lei.

Oprișor: ”Rețea de canalizare cu stație de epurare ape menajere uzate în localitatea Oprișor, comuna Oprișor.” Valoarea totală a investiției este de 13.715.742 lei.
Oprișor: ”Aducțiune apă pentru sistemul de alimentare cu apă și branșamente în localitatea Oprișor, comuna Oprișor.” Valoarea totală a investiției este de 2.688.448 lei.

Godeanu: ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Godeanu, județul Mehedinți”. Valoarea totală a investiției este de 6.540.528 lei.

Husnicioara: ”Reabilitare, modernizare și extindere Grădinița Husnicioara, județul Mehedinți”. Valoarea totală a investiției este de 1.162.020 lei.

Cujmir: ”Reabilitare și modernizare dispensar medical uman în comuna Cujmir, județul Mehedinți”. Valoarea totală a investiției este de 2.561.340 lei.

,,Până în prezent, au fost semnate 149 de contracte de finanțare din totalul de 172, valoarea totală de finanțare fiind de aproximativ 186 000 000 euro. Mulțumim Guvernului PSD - ALDE, d-lui președinte Liviu Dragnea, d-lui viceprim-ministru Paul Stănescu, d-lor secretari de stat Adrian Gâdea și Alin Chirilă!,, a precizat domnul Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus