News Mehedinti

Primaria SEVERIN a pregatit un program cu totul DEOSEBIT pentru Ziua Nationala a Romaniei: patru zile de evenimente dedicate CENTENARULUI

Primaria SEVERIN a pregatit un program cu totul DEOSEBIT pentru Ziua Nationala a Romaniei: patru zile de evenimente dedicate CENTENARULUI

Data: 26-11-2018

Pregătirile pentru organizarea evenimentelor menite să marcheze la Drobeta Turnu Severin împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire sunt pe ultima sută de metri. Urmează patru zile de festivități în cadrul cărora, evenimentele pregătite vor fi pentru toate gusturile.

”Îi așteptăm pe severineni să se alăture evenimentelor pe care le vom organiza pentru a serba împreun Centenarul Marii Uniri. Aceste evenimente vor debuta pe 29 noiembrie cu un spectacol de gală în cadrul căruia cap de afiș vor fi solistele Veta Biriș, Daniela Condurache și Niculina Stoican. Iluminatul festiv va fi pornit în seara zilei de 30 de noiembrie atunci când va avea loc și retragerea cu torțe. Urmează apoi pe 1 decembrie depunerea de coroane, parada militară, iar de la ora 11:30, în zona centrală a orașului (n.r. bulevardul Carol I) avem pregătite porții de fasole și vin fiert pentru toți participanții. Îi așteptăm pe severineni să participe la aceste evenimente în număr cât mai mare”, a spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, citat de descoperamehedinti.ro.

Primăria Drobeta Turnu Severin, prin Palatul Culturii Teodor Costescu sunt principalii organizatori ai acestor evenimente care vor debuta pe 29 noiembrie. Urmează apoi un nou moment festiv în seara zile de 30 noiembrie, atunci când va fi pornit și iluminatul public de sărbători, eveniment urmat de noi concerte, iar mai apoi urmează pe 1 decembrie, noi evenimente care vor include depunere de coroane la mormântul eroilor, paradă militară și nelipsita fasole împărțită celor care vor veni să petreacă ziua națională în zona centrală a orașului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus