News Mehedinti

Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a câștigat procesul cu firma care trebuia sa construiasca in oras o CENTRALA pentru furnizarea AGENTULUI TERMIC

Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a câștigat procesul cu firma care trebuia sa construiasca in oras o CENTRALA pentru furnizarea AGENTULUI TERMIC

Data: 10-7-2018

Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a câștigat, procesul cu firma Alfa Ground SolutionsAlfa Ground Solutions, cea care ar fi trebuit să construiască în oraș, noua centrală pentru furnizarea agentului termic.

Faptul că municipalitatea a câștigat acest proces, dovedește că decizia de încetare a contractului cu firma Alfa Ground Solutions a fost una corectă.

,,Instanța a obligat această societate să plătească primăriei despăgubiri în valoare de 19 milioane de lei. Hotărârea instanței este definitivă. Începând din acest moment putem demara o noua licitație pentru găsirea unei noi surse de încălzire a orașului,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus