News Mehedinti

Primăria Drobeta Turnu Severin primește de la Rezerverele Statului 9.941 tone de păcură care să asigure în continuare CĂLDURA în caloriferele cetăţenilor!

Primăria Drobeta Turnu Severin primește de la Rezerverele Statului 9.941 tone de păcură care să asigure în continuare CĂLDURA în caloriferele cetăţenilor!

Data: 21-2-2019

Este vorba despre un împrumut care va asigura în continuare agentul termic în municipiul Drobeta Turnu Severin. Guvernul a emis în acest sens o ordonanță de urgență.

,,Se aprobă scoaterea din stocurile disponibile păstrate în rezervele de stat, cu titlu de împrumut, până la data de 31 octombrie 2019, a cantității de 9.941 de tone păcură, necesară asigurării, pe perioada de iarnă, a agentului termic pentru încălzirea populației din municipiul Drobeta – Turnu Severin, județul Mehedinți,, se arata in ordonanta de Guvern.

Astfel, Guvernul a aprobat scoaterea din rezerva de stat, sub formă de împrumut, a unei cantități de păcură necesare asigurării, pe perioada de iarnă, a agentului termic pentru încălzirea populației din municipiul Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus