News Mehedinti

Preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu nu este un lider EFERVESCENT, dar este EFICIENT: a urcat judeţul în topul proiectelor cu finanţare europeană: 49 milioane de euro pentru asfaltarea a 112 km din judeţ

Preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu nu este un lider EFERVESCENT, dar este EFICIENT: a urcat judeţul în topul proiectelor cu finanţare europeană: 49 milioane de euro pentru asfaltarea a 112 km din judeţ

Data: 14-6-2017

Judeţul Mehedinţi se află în topul judeţelor din ţară în ceea ce priveşte numărul de proiecte cu finanţare europeană. Preşedintele CJ Aladin Goeorgescu a reuşit să obţină finanţări pentru mai multe proiecte, cel mai recent fiind asfaltarea unui tronson de drum județean în lungime de 112 kilometri cu o valoare record la nivelul țării de 49 milioane euro. Chiar dacă mulţi nu au avut încredere în Aladin Georgescu, deoarece nu a fost un om care să se impună sau care să iasă în evidenţă. Preşedintele CJ însă a tăcut şi a făcut. A demonstrat că este eficient şi reuşeşte să transforme, pas cu pas, judeţul Mehedinţi.

Urmează ca alte două proiecte importante să primească undă verde pentru finanțare europeană. Așa că, în doar câteva zile, la sediul Consiliul Județean Mehedinți se va semna contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea Muzeului de Artă, finanțat prin Programul Operațional Regional, un proiect în valoare de peste două milioane euro.

Tot săptămâna viitoare preşedintele Aladin Georgescu va semna contractul de finanțare pe Programul de Cooperare Tranfrontalieră România-Serbia pentru asflatarea drumului dintre localitățile Bunoaica Cireșu pe un tornson de peste 5 kilometri. Tot pe fonduri europene se reabilitează și drumul care traversează comuna Husnicioara de la interesecția cu centura Severinului, și această cerere a fost aprobată urmând ca în curând să înceapă lucrările.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus