News Mehedinti

PESTE 140 DE SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE PARTICIPANŢILOR LA TRAFIC ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

PESTE 140 DE SANCŢIUNI CONTRAVENŢIONALE APLICATE PARTICIPANŢILOR LA TRAFIC ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Data: 11-1-2018

În ultimele 24 de ore, poliţiştii mehedințeni au continuat acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 142 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 35.775 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 11 permise de conducere si au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au constatat 2 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au cercetat un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane, principala cauză generatoare fiind oboseala.

Astfel, 12 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 26 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, un pieton pentru traversare neregulamentară, 4 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, iar 9 pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus