News Mehedinti

PATRU proiecte noi pe fonduri europene, câştigate de municipiul Drobeta Turnu Severin

PATRU proiecte noi pe fonduri europene, câştigate de municipiul Drobeta Turnu Severin / VEZI despre ce este vorba!

Data: 8-2-2019

Primăria Drobeta Turnu Severin a obţinut finanţare europeană pentru implementarea a patru proiecte, două dintre ele menite să promoveze  şi să pună în valoare obiectivele turistice din oraş, prin inovaţie şi unicitate.

Primul proiect are în vedere realizarea unei proiecţii de tip laser pe Dunăre a Ceteţii Medievale din municipiu. Cel de-al doilea proiect vizează tot promovarea turistică a Cetăţii, prin achiziţionarea unor costume şi instrumente medievale şi organizarea unor evenimente cu totul deosebite.

Al treilea proiect se referă la montarea de panouri fotovoltaice pe şase clădiri publice care aparţin Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin, iar cel de-al patrulea proiect are în vedere dezvoltarea infrastructurii serviciilor comune de urgenţă în Drobeta Turnu Severin şi Kladovo-Serbia.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus