News Mehedinti

Parcările cu plată din Drobeta Turnu Severin se amână până pe 1 martie 2019

Parcările cu plată din Drobeta Turnu Severin se amână până pe 1 martie 2019

Data: 3-12-2018

În urma mai multor discuţii cu cetăţenii, reprezentanţii Primăriei Drobeta Turnu Severin au hotărât să amâne intrarea în vigoare a regulamentului parcărilor cu plată de pe raza municipiului, până la data de 1 martie 2019.

Severinenii au fost prezenţi la dezbaterile care au avut loc pe această temă, au venit cu sugestii iar până în primăvara anului viitor, se vor pune la punct toate detaliile cu privire la acest proiect.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus