News Mehedinti

Orşovenii sunt indignaţi de faptul că tot mai mulţi barcagii taie balustrada gardului de pe faleză

Orşovenii sunt indignaţi de faptul că tot mai mulţi barcagii au tăiat balustrada gardului de pe faleză

Data: 8-1-2018

Pe adresa redacţiei News-Mehedinţi au venit în ultima perioadă tot mai multe sesizări din partea orşovenilor indignaţi de faptul că balustrada gardului falezei din oraş este tăiată de barcagii. Nemulţumirile şi supărările cetăţenilor cu privire la pontoane şi împărţirea gardului de pe faleza din oraş au ajuns şi la urechile presei din Bucureşti.

,,Chiar va rog sa publicați cum faleza Dunarii este sparta metru cu metru. Daca nu o publicați dvs. tot am sa o public eu la Bucuresti. Multumesc. Cu stima!,, spune unul din cititorii noştri S.V.C.

Alt orşovean se arată indignat de faptul că barcagiii îşi fac de cap prin oraş, sub pretextul că au autorizaţii de la Apele Banat, însă nu fac decât să distrugă balsutrada falezei Dunării.

Cert este un lucru: cei care au decurs la aceste modificări ale gardului nu au autorizaţie de la Primărie pentru a tăia balustrada falezei. Din sursele noastre se pare că există în lucru anumite proiecte ale Primăriei Orşova pentru a se lua o decizie în această speţă, de a se reglementa problema, ca toată lumea să intre în legalitate. Este important să se ia o astfel de decizie, iar barcagiii să lucreze civilizat. Această afacere este una benefică pentru Orşova, mai ales că în ultimii ani numărul turiştilor care vizitează acest oraş, pe timp de vară, este în creştere.

Totodată a crescut şi numărul celor care fac transport pe Dunăre cu ambarcaţiuni de agrement, de aceea ar fi păcat să se obstructioneze acestă afacere. Tot din sursele noastre ştim că şi proprietarii de bărci din oraş aşteaptă o hotărâre în acest sens, pentru ca toată lumea să intre în legalitate totală în vederea desfăşurării activităţii în cele mai bune condiţii.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus