News Mehedinti

O noua finantare pentru Ambulatoriul Spitalului Municipal Orsova

O noua finantare pentru Ambulatoriul Spitalului Municipal Orsova

Data: 23-4-2019

Ieri, 22 aprilie, Directorul General al ADR Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu a semnat un nou contract de finanțare pentru Ambulatoriul Spitalului Municipal Orsova, în cadrul POR 2014-2020, Prioritatea de investiții: 8.1, Obiectiv specific: 8.1 – „Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate” Operațiunea A – Ambulatorii, în valoare totală de peste 4,8 de milioane lei.

Proiectul presupune dotarea următoarelor secții din cadrul Ambulatoriului Spitalului Orșova: ortopedie, ginecologie, neurologie, pediatrie, dermatologie, medicina muncii, recuperare fizică și balneologie, medicină internă cardiologie, ORL, oftalmologie. Bugetul total al contractului este de 4,806.110,61 lei, din care finanțarea nerambursabila este de 4,709.988,40 lei.

Obiectivul acestui contract îl reprezintă creșterea accesibilității și calității serviciilor de sănătate furnizate în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului Spitalului Municipal Orșova prin dotarea corespunzătoare a ambulatoriului pentru asigurarea unui acces egal al cetățenilor la serviciile de sănătate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus