News Mehedinti

O femeie de 60 de ani din SEVERIN a fost depistata BEATA la volan!

O femeie de 60 de ani din SEVERIN a fost depistata BEATA la volan!

Data: 31-10-2019

Aseara, reprezentanții Poliției Locale Drobeta Turnu Severin au solicitat sprijinul unui echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, întrucât la intersecția străzilor Topolniței cu Mareșal Averescu, o femeie, conducător auto, este recalcitrantă și posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar din verificări s-a stabilit că este vorba de o femeie de 60 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a condus un  autoturism pe strada Topolniței, la intersecția cu strada Mareșal Averescu, sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării cu  aparatul etilotest, a rezultat  o valoare de 0,45  mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta refuzând recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus