News Mehedinti

  Noul subprefect de Mehedinți, Octavian Tuțu a depus astăzi, jurământul de credință

Noul subprefect de Mehedinți, Octavian Tuțu a depus astăzi, jurământul de credință

Data: 11-4-2018

Mehedinţiul are începând de astăzi un nou subprefect. Este vorba despre Octavian Tuţu, care de-a lungul timpului a acumulat o vastă experiență în administrația publică locală care va fi de folos județului Mehedinți, Instituției Prefectului și Consiliului Județean Mehedinți.

,,Am încredere că vom colabora foarte bine, așa cum am colaborat în trecut și îi urez mult succes! Îi mulțumesc lui Andrei Stănișoară pentru activitatea pe care a depus-o în acești ani, la Instituția Prefectului, în condițiile în care mulți au privit cu scepticism numirea sa și modul în care urma să își desfășoare activitatea. Eu, ca președinte al Consiliului Județean, am colaborat foarte bine cu Andrei Stănișoară, îl felicit pentru îndrăzneala pe care a avut-o să îmbrățișeze o altă carieră și îi urez mult succes!,, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Aladin Georgescu.

Andrei Stănişoară s-a văzut nevoit să se retragă din această funcţie, pentru a-şi îndrepa cariera profesională către o altă direcţie, consul în Grecia.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus