News Mehedinti

Moment de reculegere la IPJ MEHEDINTI în memoria polițistului timișean căzut la datorie!

Moment de reculegere la IPJ MEHEDINTI în memoria polițistului timișean căzut la datorie!

Data: 3-6-2019

Astazi, la ora 12.00, în toată țara, în memoria polițistului timișean Cristian Amariei, căzut la datorie duminică la Izvin, politistii au tinut un moment de reculegre.

Si la IPJ Mehedinti, oamenii legii au oprit activitatea in memoria colegului lor politist.

Momentul de reculegere a fost ținut în toată țara.

Duminică, Crisian Amariei în vârstă de 43 de ani, a fost împușcat de trei ori în gât și piept de un infractor pe care îl urmărea pentru a-l duce la închisoare. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru omul legii care a sfârșit pe marginea drumului, lângă casa în care se afla suspectul. Criminalul, Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 48 de ani, a reușit să fugă. El este căutat în continuare de colegii polițistului decedat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus