News Mehedinti

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, vine în Mehedinți pentru a se alătura campaniei “door to door” de informare si recuperare a vaccinului ROR

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, vine în Mehedinți pentru a se alătura campaniei “door to door” de informare si recuperare a vaccinului ROR

Data: 2-10-2018

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii va ajunge in Mehedinti, pentru a se implica personal in Campania organizată de Ministerul Sănătății, UNICEF și O.M.S. în orașul Strehaia si care are ca scop informarea si recuperarea vaccinului ROR.

Ministrul Sănătății a precizat în repetate rânduri că, legea vaccinării trebuie să fie o prioritate mai ales având în vedere faptul că lunar 20.000 de părinţi refuză să îşi imunizeze copiii.

Actiunea de informare cu privire la campania de vaccinare se va desfășura la  Liceul tehnologic “Matei Basarab”, Str. Republicii nr. 235 din Strehaia.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus