News Mehedinti

Ministerul Sănătății va finanța achiziționarea unor noi echipamente și aparaturi medicale în Spitalul Municipal ORȘOVA, printr-un proiect de 2.470.000 lei

Ministerul Sănătății va finanța achiziționarea unor noi echipamente și aparaturi medicale în Spitalul Municipal ORȘOVA, printr-un proiect de 2.470.000 lei

Data: 22-5-2019

Veste bună pentru Spitalul Municipal Orșova și pacienții instituției medicale. Ministerul Sănătății va aloca fonduri pentru achiziționarea mai multor aparaturi medicale și echipamente de comunicații în urgență, în valoare de 2.470.000 lei.

Totul a fost posibil datorita implicarii actualei echipe manageriale, a doamnei manager Stoichină Mihaela, care a intocmit si a depus un proiect, in luna februarie 2019, prin Direcția de Sănătate Publică Mehedinți.  

Astfel în cel mai scurt timp se vor face demersurile necesare în ceea ce privește achiziționarea de aparatură medicală specificată în adresa primită de la Direcția de Sănătate Publică. Achiziționarea acestei aparaturii va duce la îmbunătățirea actului medical și va creste adresabilitatea la secțiile și cabinetele de specialitate din spital.

Este vorba despre o stație de sterilizare, o masă chirurgicală, o lampă scialitică dublă cu camera video integrată, un laparoscop, ecograf 4D – 3 sonde și un ecocardiograf.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus