News Mehedinti

 Mehedinţiul va avea un NOU subprefect / Andrei Stănişoară se retrage din această funcţie pentru a pleca consul în GRECIA

Mehedinţiul va avea un NOU subprefect / Andrei Stănişoară se retrage din această funcţie pentru a pleca consul în GRECIA

Data: 4-4-2018

Judeţul Mehedinţi va avea un nou subprefect, după ce Andrei Stănişoară s-a văzut nevoit să se retragă din această funcţie, pentru a-şi îndrepa cariera profesională către o altă direcţie. Acesta va fi consul în Grecia, iar în locul lui, funcţia de subprefect va fi ocupată de Octavian Tuţu din partea ALDE Mehedinţi.

Plecarea lui Stănişoară a fost făcută publică chiar de către el, pe pagina personală de Facebook.

,,Întrucât cariera mea profesională se va îndrepta către o altă direcție, ce nu va avea legătură cu administrația publică locală, sunt nevoit să părăsesc funcția publică de subprefect al județului Mehedinți.
Pentru mine, a fost un privilegiu și o mare onoare să reprezint județul Mehedinți și pe locuitorii săi.Doresc să mulțumesc tuturor reprezentanților administrației județene și  locale, conducerilor instituțiilor publice și private, pentru deosebita colaborare de-a lungul timpului.
Totodată, adresez mulțumirile mele întregului colectiv al Instituției Prefectului pentru buna cooperare și pentru activitățile fructuoase pe care le- am desfășurat împreună.
Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare și vă doresc mult succes în tot ceea ce doriți să întreprindeți!,, a transmis Andrei Stănişoară.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus