News Mehedinti

 MEHEDINŢI: Înşela trecătorii cu bijuterii din metal galben pretinzând că sunt din aur

MEHEDINŢI: Înşela trecătorii cu bijuterii din metal galben pretinzând că sunt din aur

Data: 7-2-2018

La data de 07 februarie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat  în flagrant un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Sibiu, care oferea spre vânzare trecătorilor bijuterii din metal galben pretinzând că sunt din aur.

În fapt, cel în cauză, ar fi înșelat un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Cujmir, județul Mehedinți, căruia i-ar fi valorificat un inel fără valoare la prețul de 500 de lei, prezentând ca fiind bijuterie autentică din aur.

Cu ocazia depistării acestuia, polițiștii au descoperit asupra sa 14 inele din metal galben și suma de 300 de lei.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus