News Mehedinti

Marius Vâşcă, viceprimarul comunei Eşelniţa: ,,Astăzi s-a semnat ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR pentru asfaltarea comunei începând cu data de 09.10.2017,,

Data: 6-10-2017

De luni, 09 octombrie a.c., comuna Eşelniţa intră în reparaţii. Potrivit viceprimarului Marius Vâşcă, în cursul acestei zile a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor din cadrul proiectului ,,Modernizare străzi în comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi,,.

,,Lucrările acestui proiect vor fi demarate de luni, 09 octombrie a.c., conform contractului de lucrări nr. 4889 din 12.09.2017 încheiat cu antreprenorul. De asemenea, lucrările de modernizare a străzilor vor fi executate respectând prevederile proiectului tehnic şi programului de control al calităţii lucrărilor. Multumesc tuturor angajatilor primariei care m-au sprijinit si au contribuit la realizarea acestui proiect! ,, a specificat viceprimarul comunei Eşelniţa, Marius Vâşcă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus