News Mehedinti

Marius Stoica, primarul municipiului Orşova: ,,Mă bucur că, ASTĂZI, consilierii locali, indiferent de culoarea politică, au căzut de comun acord, să voteze REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL DIERNA,,

Data: 2-10-2017

După mai multe neînţelegeri şi discuţii lungi pe tema proiectului iniţiat de primarul municipiului Orşova, Marius Stoica, cu privire la înfiinţarea unui Club Sportiv Municipal pentru echipa locală de fotbal Dierna Orşova, iată că în această seară, în sfârşit consilierii locali s-au aşezat în linie dreaptă. Aleşii au votat, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, proiectul de hotărâre care prevede ,,Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Clubului Sporitv Municipal Orşova,,.

După mai bine de 14 ani, în Orşova se poate din nou desfăşura o activitate sportivă, iar tinerii au posibilitatea să facă sport.

,,Au fost mai multe divergenţe din partea consilierilor pe acest proiect, dar astăzi, mă bucur că aceştia au căzut de comun acord, indiferent de culoarea politică şi au votat proiectul iniţiat de mine ,,Regulamentul de Organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv Municipal Orşova. Consilierii au mai venit cu câteva retuşuri şi au mai adăugat un număr de şapte amendamente. Proiectul final a trecut de votul consilierilor şi nu pot decât să mă bucur că s-a ajuns la un numitor comun. Oraşul va avea activitate sportivă! M-aş bucura ca şi de acum înainte să vorbim aceeaşi limbă în Consiliu Local, pentru a aproba proiectele importante şi iniţiate în folosul cetăţenilor,, a declarat primarul Marius Stoica.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus