News Mehedinti

Marius Stoica, primarul municipiului Orşova: ,,Am alocat Spitalului Municipal Orşova suma de 150.000 lei pentru demararea unor lucrări de infrastructură,,

Data: 4-10-2017

Spitalul Municipal Orşova va primi din partea Primăriei suma de 150.000 lei noi în vederea executării mai multor lucrări de infrastructură a unităţii medicale. Suma a fost alocată în urma unui proiect de hotărâre aprobat în ultima şedinţă de Consiliu Local şi care prevede o rectificare a bugetului local pe anul 2017.

,,Am alocat suma de 150.000 lei Spitalului Municipal în vederea demarării mai multor lucrări de infrastructură. Vor avea loc renovări şi vom interveni acolo unde este necesar pentru ca unitatea medicală din oraş să ofere pacienţilor cele mai moderne condiţii,, a declarat primarul municipiului Orşova, Marius Stoica.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus