News Mehedinti

Marius Screciu, primarul SEVERINULUI: ,,Oraşul va avea CĂLDURĂ în iarna 2017-2018,,

Marius Screciu, primarul SEVERINULUI: ,,Oraşul va avea CĂLDURĂ în iarna 2017-2018,,

Data: 10-8-2017

În cursul zilei de astăzi, asociația creditorilor Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare a aprobat contractul de închiriere a capacităților de producere, transport și distribuție a energiei termice pe o perioadă de 2 ani de zile. Asta înseamnă că Severinul va avea căldură pentru iarna ce urmează.

,,Astfel, am făcut pasul cel mai important spre asigurarea agentului termic în sezonul 2017-2018. Urmează să finalizăm procedurile pentru ca municipiul Drobeta Turnu Severin să poată avea căldură la data de 01.11.2017,, a anunţat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus