News Mehedinti

 Marian Tutilescu şi Grigore Stolojescu sunt cei doi mehedinţeni favoriţi să facă parte din Ministerul de Interne, alături de noul ministru Marcel Vela!

Marian Tutilescu şi Grigore Stolojescu sunt cei doi mehedinţeni favoriţi să facă parte din Ministerul de Interne, alături de noul ministru Marcel Vela!

Data: 9-11-2019

Primii doi mehedinÅ£eni, potrivit zvonurilor, care au ÅŸanse de a fi numiÅ£i în noul Guvern ,,Ludovic I,, al Partidului NaÅ£ional Liberal sunt Marian Tutilescu si Grigore Stolojescu.

Marian Tutilescu, cunoscut ca fiind fostul ÅŸef al PoliÅ£iei Capitalei, fost ÅŸef al Departamentului Schengen ÅŸi fost consilier al Guvernului de la ChiÅŸineu din Republica Moldova, este actualmente în cărÅ£i pentru poziÅ£ia de ÅŸef de cabinet al noului ministru de Interne, Marcel Vela.

Cel de-al doilea favorit este orÅŸoveanul Grigore Stolojescu, fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean CaraÅŸ Severin, actualmente propus pentru poziÅ£ia de consilier în cadrul cabinetul lui Marcel Vela noul ministru de Interne.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus