News Mehedinti

Lucrările de asfaltare a Bulevardului Porţile de Fier din SEVERIN au fost DEMARATE / Primarul municipiului, Marius Screciu semnase oridinul de începere încă de săptămâna trecută!

Lucrările de asfaltare a Bulevardului Porţile de Fier din SEVERIN au fost DEMARATE / Primarul municipiului, Marius Screciu semnase oridinul de începere încă de săptămâna trecută!

Data: 9-8-2017

Lucrările de asfaltare a bulevardului Porţilor de Fier au fost demarate. Asta, după ce, cu o săptămână în urmă, primarul Seveirnului, Marius Screciu, semnase ordinul de începere.

Constructorul şi-a luat lucrarea în primire şi a început prin a igieniza zona de vegetaţie şi prin scoaterea bordurilor. Până în luna decembrie se vor finaliza lucările de preluare a apelor, se vor monta bordurilor şi se va turna balast, urmând ca în primăva anului viitor să se treacă efectiv la asfaltarea celor aproape 3 kilometri de drum.

,,Avem ca şi reper luna octombrie 2018 să terminăm. Constructorul ne-a promis că până la 1 decembrie a.c. va reuşi să balasteze şi să facă greul, urmând ca în primăvară să înceapă şi asfaltarea propriu zisă. Aştept şi eu să văd acest drum pus la punct pentru că deserveşte întreaga zonă economică, întreaga platformă de sud şi oamenii de-a lugul anilor au fost nemulţumiţi. Mai mult decât atât, a existat riscul ca nimeni să nu mai vinăsă investească în zonă din cauza acestui drum,, a declarat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus