News Mehedinti

Liviu Mazilu a fost desemnat noul lider al grupului de senatori PSD, in locul lui Serban Nicolae

Liviu Mazilu a fost desemnat noul lider al grupului de senatori PSD, in locul lui Serban Nicolae

Data: 4-7-2019

Social democrații au decis miercuri, în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv al PSD ca senatorul de Mehedinți și vicelider al grupului senatorilor PSD, Liviu Lucian Mazilu, să fie deocamdată lider de grup, în locul lui Șerban Nicolae, au declarat surse din partid, pentru Mediafax.

Liviu Mazilu este la primul său mandat de senator. Anterior el a deținut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți. sursa: descoperamehedinti.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus