News Mehedinti

ISU Mehedinţi a organizat ,,ZIUA PORŢILOR DESCHISE,, cu ocazia zilei informării preventive

ISU Mehedinţi a organizat ,,ZIUA PORŢILOR DESCHISE,, cu ocazia zilei informării preventive

Data: 14-6-2017

Cu prilejul Zilei informării preventive sărbătorită sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, având ca logo pisica neagră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „DROBETA” al judeţului Mehedinţi organizează, marţi 13 iunie a.c., un punct mobil de informare a cetăţenilor într-unul din centrele comerciale din municipiul Drobeta Turnu Severin, dar şi ZIUA PORŢILOR DECHISE în toate subunităţile inspectoratului.

La acţiunile ce se vor desfăşura în centrul comercial, personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Mehedinţi va împărţi pliante cetăţenilor,informându-i despre riscurile la care se expun atunci când nu respectă anumite măsuri de siguranţă, precum şi modalităţile de prevenire a acestora. Totodată, li se vor face recomandări privind prevenirea situaţiilor de urgenţă specifice sezonului estival, iar paramedicii SMURD le vor prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor medical de urgenţă.

Specialiştii Inspecţiei de Prevenire vor fi şi în mijlocul elevilor din localităţile Cujmir şi Ilovăţ, pentru a susţine lecţii deschise şi a desfăşura exerciţii privind cunoaşterea tipurilor de riscuri prezente la nivelul comunităţii, a regulilor şi măsurilor adoptate pentru reducerea efectelor manifestării lor, precum şi modul de comportare înainte, pe timpul şi după producerea acestora. Elevilor le va fi prezentată câte o autospecială, dar şi accesoriile cu care pompierii militari intervin în misiunile de salvare a semenilor, a bunurilor acestora şi a mediului.

De asemenea, toate subunităţile noastre îşi vor deschide porţile, dând posibilitatea celor interesaţi să cunoască misiunile inspectoratului nostru şi tehnica de intervenţie a echipajelor specializate folosită în sprijinul cetăţenilor.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus