News Mehedinti

Începe repartizarea locuinţelor ANL în SEVERIN / Cetăţenii care au depuse dosare trebuie să se prezinte la Primărie în cazul în care datele trebuiesc reactualizate!

Data: 14-11-2017

Primăria Severin începe reverificarea dosarelor depuse de tinerii de până în 35 de ani pentru repartizarea locuințelor ANL.

Primăria le solicită celor care au depus dosare să își actualizeze datele, dacă sunt schimbări. De asemenea, ei trebuie să depună adeverință de venit, contract de muncă, certificat fiscal și certificat medical, în cazul solicitanților cu diverse boli. Actualizarea datelor se va face până pe 29 decembrie 2017, iar verificarea lor va începe de pe 23 ianuarie 2018, urmând apoi repartizarea locuințelor în funcție de punctaj, scrie paginaolteniei.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus