News Mehedinti

Începând de vineri, 1 noiembrie, severinenii vor avea CĂLDURĂ  în calorifere

Începând de vineri, 1 noiembrie, severinenii vor avea CĂLDURĂ în calorifere

Data: 30-10-2019

Veste buna pentru cetateni. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a anuntat  ca de de vineri, 1 noiembrie, se va începe furnizarea căldurii în oraş. Astazi s-au efectuat ultimele verificari in acest sens.

,,Deja am început să încălzim apa. Funcţionăm cu un cazan, iar de mâine vom porni şi cel de-al doilea cazan. În acest moment lucrurile merg foarte bine. Mâine vom da drumul la căldură în spitale şi şcoli iar de vineri, 1 noiembrie, toate locuinţele severinenilor vor primi căldură în calorifere, aşa cum am pomis. De anul acesta operăm cu o firmă a primărie, avem oamenii noştri angajaţi. Toată vara s-a muncit la reţele ca să nu întâmpinăm nici un fel de avarie în momentul în care vom începe furnizarea căldurii către cetăţeni,, a declrat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie foto

Începând de vineri, 1 noiembrie, severinenii vor avea CĂLDURĂ  în calorifere
Începând de vineri, 1 noiembrie, severinenii vor avea CĂLDURĂ  în calorifere


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus