News Mehedinti

In aceasta dimineata a avut loc ceremonialul de învestire a INSPECTORULUI SEF, colonelul Daniel Manolea, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți

In aceasta dimineata a avut loc ceremonialul de învestire a INSPECTORULUI SEF, colonelul Daniel Manolea, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți

Data: 29-10-2018

In aceasta dimineata la  Palatul Culturii ,,Teodor Costescu“ a avut loc ceremonialul militar de învestire în funcția de inspector șef  la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți, a domnului colonel Daniel Manolea.

Domnul colonel Daniel Manolea a depus jurământul în noua funcție în prezența domnului colonel Gheorghe Sebastian Cucoș, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al Statului Major si autoritatilor publice locale si judetene.

Daniel Manolea a promovat concursul organizat pentru această funcție, astfel încât își va continua activitatea începută din funcția pe care a fost împuternicit până acum.

Pe aceasta cale, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu ii transmite colonelului Daniel Manolea mult succes in continuare, si il asigura de toata sustinerea lui.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus