News Mehedinti

Ecaterina Tuţu despre excluderea şi demisia celor doi consilieri ALDE Orşova: ,,Nu se exclud oameni din partid pentru că vrea cineva!,,

Ecaterina Tuţu despre excluderea şi demisia celor doi consilieri ALDE Orşova: ,,Nu se exclud oameni din partid pentru că vrea cineva!,,

Data: 4-12-2017

Anunţam zilele trecute că doi consilieri locali ALDE Orşova vor dispărea de pe listele membrilor ALDE. Este vorba despre doamna Ionela Ciuverca care a demisionat din partid şi domnul Nicolae Jinga care urmează să fie exclus, deoarece ar fi făcut poliţie politică.

În ciuda acestor zvonuri şi a valurilor pe care senatorul ALDE Ionuţ Sibinescu a încercat să le facă pe marginea aceastui subiect, nu toţi membrii ALDE Mehedinţi sunt de acord cu aceste mişcări politice, ba chiar sar în apărarea celor doi consilieri orşoveni.

,,Cred că e o dezinformare ! Nu se exclud oameni din partid că vrea cineva ! Ultimul cuvânt nu îl are un senator , oricum s-ar numi el !,, spune doamna Ecaterina Tuţu vis-a-vis de acest subiect.

DEMISII şi EXCLUDERI în rândul consilierilor ALDE ORŞOVA


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus